Werkwijze Viadan

Het feit dat je deze website aan het bekijken bent geeft al wat aan…

Er moet wat gebeuren om jouw organisatie weer te laten draaien zoals jij dat zou willen. Wanneer je eraan denkt om Viadan in te schakelen kom ik graag (digitaal) bij je langs voor een persoonlijke ontmoeting.

Als we gaan samenwerken dan is de belangrijkste basis vertrouwen. Als ondernemer moet je het gevoel hebben dat je met gerust hart je ambities kunt delen en dat je je belangrijkste data zoals wachtwoorden en andere vertrouwelijke gegevens achterlaat.

Tijdens dit kennismakingsgesprek worden de wensen, het plan van aanpak, de tijdsduur en het tarief doorgenomen. Na jouw goedkeuring ontvang je een opdrachtbevestiging en kunnen wij direct aan de slag. Heb je een grotere opdracht en kan ik zelf niet alles uitvoeren? Geen probleem, ik beschik over een netwerk waarin ik samenwerk met andere gekwalificeerde virtueel assistenten en andere professionals. Ik begeleid dat team dan met veel plezier.

Kosten en abonnementen

Als ondernemer wil je weten wat je maandelijkse kosten zijn. Ook die voor het inhuren van extern personeel. Daarom werk ik met verschillende tarieven. Vooraf spreken we  af hoeveel uur Viadan ingezet gaat worden en tegen welk tarief. Geen verrassingen achteraf. Is het nog onduidelijk om hoeveel uur het gaat? Dan gelden de eerste drie maanden als proefperiode. Facturering per uur is ook mogelijk, maar alleen bij een minimale afname van 1 uur per week. Ik reserveer voor iedere ondernemer standaard 4 uur per maand in de agenda.

Resultaat

Naast het feit dat de werkzaamheden vakkundig, op tijd en via duidelijke communicatie afgerond worden heeft het inhuren van een Virtueel assistent nog meer voordelen:

  • Het levert je rust, tijdwinst en geld op.
  • Je hebt geen kosten aan loonheffingen, werknemersverzekeringen, bijdrages en afdrachten. Vooraf weet jij wat je kwijt bent.
  • Productiviteit ten top!
  • Je hebt een sparringspartner.
  • Jij doet wat jij leuk vindt! Namelijk ondernemen met passie voor je vak en niet alle randzaken eromheen.
  • Jouw bedrijfsresultaat groeit!