Werkwijze Viadan

Het feit dat je deze website aan het bekijken bent geeft al wat aan.. Er moet wat gebeuren om jouw organisatie weer te laten draaien zoals jij dat zou willen. Wanneer je eraan denkt om Viadan in te schakelen kom ik graag bij je langs voor een persoonlijke ontmoeting. Dat klinkt raar.. om als Virtueel Assistent eerst langs te komen. Maar als we gaan samenwerken dan is de belangrijkste basis vertrouwen. En die wordt gelegd bij de eerste handdruk. Als ondernemer moet je het gevoel hebben dat je met gerust hart je verhaal kan doen en de belangrijkste data zoals wachtwoorden en andere vertrouwelijke gegevens kan delen. Lukt het door omstandigheden niet om snel af te spreken? Skype en FaceTime behoort ook tot de mogelijkheden. Tijdens dit gesprek worden de wensen, het plan van aanpak, de tijdsduur en het tarief doorgenomen. Na jouw goedkeuring ontvang je een opdrachtbevestiging en kunnen wij direct aan de slag. Heb je een grotere opdracht en kan ik zelf niet alles uitvoeren? Geen probleem, ik beschik over een netwerk waarin ik samenwerk met andere gekwalificeerde virtueel assistenten.

Kosten en abonnementen

Als ondernemer wil je weten wat je maandelijkse kosten zijn. Ook die voor het inhuren van extern personeel. Daarom werk ik met verschillende abonnementen. Vooraf spreken we  af hoeveel uur Viadan ingezet gaat worden en tegen welk tarief. Geen verrassingen achteraf. Is het nog onduidelijk om hoeveel uur het gaat? Dan gelden de eerste drie maanden als proefperiode. Facturering per uur is ook mogelijk, maar alleen bij een minimale afname van 1 uur per week. Ik reserveer voor iedere onderneming standaard 4 uur per maand in de agenda.

Resultaat

Naast het feit dat de werkzaamheden vakkundig, op tijd en via duidelijke communicatie afgerond worden heeft het inhuren van Viadan nog meer voordelen:

  • het levert je rust, tijdwinst en geld op. Wist je dat: als je zelf meer dan twee uur per week besteedt aan administratieve en secretariële taken en je uurtarief rond de 70 Euro per uur ligt je zelf per jaar bijna 6500 Euro kost?
  • je bespaart in de toekomst advertentiekosten en je hebt geen dure bemiddelingskosten als je zoals vroeger tijdelijk personeel inhuurt via het uitzendbureau;
  • je hebt geen kosten aan loonheffingen, werknemersverzekeringen, bijdrages en afdrachten.
  • Je schakelt Viadan in wanneer je wil. En hoe langer we samenwerken hoe makkelijker dit gaat. Productiviteit ten top!