Wendy Dubbeld, DubbelDwarsadvies: “Het is een plezier om met Danny samen te werken; ze werkt snel, is accuraat, denkt goed mee, gaat goed om met vertrouwelijke informatie en kan goed improviseren. Ze zorgt ervoor dat ik mijn tijd kan besteden aan de dingen waar ik goed in ben en waarmee ik waarde toevoeg voor mijn klanten. Dat doet ze door afspraken of zakenreizen voor me in te plannen en te regelen, of voorbereidend uitzoekwerk voor projecten te doen. Danny reageert altijd enthousiast op mijn vragen en als iets nieuw voor haar is, duikt ze er met verve in en weet ze met goede oplossingen te komen. Daarnaast vind ik Danny een leuk mens om mee samen te werken”

Sail Den Helder, Jeannette Blijdorp-Jonker: “Danny heeft zich onmisbaar gemaakt op het projectbureau van Sail Den Helder. Stressbestendig en rustig, vrolijk en goed presterend onder druk, werkt snel en accuraat . Is bij uitstek geschikt voor haar rol van Personal Assistant voor de directeur en contactpersoon naar de media. Probleemoplossend! Wist zich in enkele maanden tijd in te werken binnen een redelijk chaotische – en tijdelijke – organisatie!”

Ooms Communicatie, Monique Ooms: Belangrijkste kwaliteiten: Waar voor uw geld, Hoge integriteit, Creatief. “Ik heb Danny leren kennen toen ze nog voor Stichting Surplus werkte. Voordat ik werk aan haar uit handen gaf, wist ik dus al dat ze een snelle denker en doener is. Bijna nog voordat jij een vraag bedenkt, heeft zij het antwoord al klaar. Ze is heel servicegericht, betrouwbaar en komt altijd met creatieve oplossingen. Daarbij is het een stralende, positieve persoonlijkheid, waarmee het fijn samenwerken is.”

Stichting Surplus, Nel Groet: “Danny heeft in zeer korte tijd en op zeer korte termijn onze nieuwe website gevuld en een zeer schappelijke factuur toegezonden!”

GGZ Noord-Holland-Noord, Helma Gram: “Danny heeft haar werk als directiesecretaresse bij GGZ NHN altijd met veel enthousiasme gedaan. Ze houdt van het aanpakken van zaken en voert niet alleen uit, maar denkt zelf ook actief mee. Ze is een open en eerlijk persoon, werkt accuraat en staat open voor feedback. Danny is een prettig persoon om mee te werken.