Over Viadan

Na meer dan 11 jaar ervaring op te hebben gedaan als directiesecretaresse en managementassistent voor diverse werkgevers ben ik in het najaar van 2011 van start gegaan met Viadan. De dynamiek van het samenwerken in de uiteenlopende branches geeft me energie en zorgt ervoor dat ik dit werk alweer een aantal jaar met heel veel plezier doe. Waar je binnen de reguliere richtlijnen van de meeste werkgevers gebonden bent aan tijd en locatie creëer ik mijn eigen vrijheid binnen de kaders van professionaliteit en optimale samenwerking. Daarnaast ben ik een nieuwsgierige onderneemster die zich blijft verdiepen in alle mogelijkheden van internet- en e-mailmarketing.

Naast Viadan ben ik sinds maart 2012 actief betrokken als bestuurslid (secretaris) van Fem2Business. Fem2Business (F2B) is een netwerkplatform voor vrouwelijke ondernemers en ondernemende vrouwen op HBO niveau gevestigd in de Kop van Noord-Holland. Samen met de drie andere bestuursleden organiseren we minimaal 4 netwerkbijeenkomsten per jaar. Meer weten over een lidmaatschap van Fem2Business? Je bent van harte welkom op de website van F2B. 

Benieuwd naar een uitgebreide omschrijving van mijn voorgaande werkgevers, taken en afgeronde opleidingen? Bezoek dan ook eens mijn LinkedIn profiel.

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *